

امروزه بیشتر ترافیک وبسایت ها روی پروتکل HTTPS و به صورت رمزنگاری شده انتقال داده می شوند و گوگل این وبسایت ها رو با عنوان ” Secure ” معرفی میکنه و سایت هایی که با پروتکل HTTP کار میکنن را با عنوان ” Not Secure ” نام گذاری می کنه ، حال این سوال پیش میاد که با این همه دقت در امنیت اطلاعات چطور خطرات اینترنتی مانند Malware ها هنوز به فعالیت خود در بستر اینترنت ادامه می دهند.
سایت ها با عنوان ” Secure ” فقط ارتباط را امن می کنند
مرورگر کروم سایت هایی که HTTPS هستند را مانند تصویر با یک ” Secure ” سبز رنگ نشان می دهد و در نسخه های جدید کروم تنها آیکون را با رنگ طوسی نشان می دهد. البته کلمه ” Secure ” میتونه بعضی وقت ها گمراه کننده هم باشه چون وقتی کروم امنیت یک وبسایت تایید میکنه باید محتویاتش هم امنیت داشته باشه که در اصل همیشه اینجوری نیست و بعضی از وبسایت هایی که با پروتکل HTTPS کار میکنند حاوی تعداد زیادی Malware باشند یا یه سایت کلاهبرداری.
البته HTTPS هنوز هم یک پروتکل بسیار عالی برای لایه ارتباط با وبسایت می باشد که با رمزنگاری امنیت ارتباط را برقرار می کنه ، با اینکار خیال کاربر از این موضوع راحته که اطلاعات در میانه راه به وبسایت سرقت نشود مثل اطلاعات حساب بانکی.
به طور خلاصه همیشه باید این موضوع را مد نظر داشت که صرفا با دیدن کلمه ” secure ” برای هر وبسایت نباید کاملا به آن اعتماد کنیم و از محتویات آن با خیال راحت استفاده کنیم چون بسیاری از وبسایت های کلاهبرداری برای شک نکردن کاربر از پروتکل HTTPS استفاده می کنند ولی بازهم قابلیت های بسیار عالی HTTPS در حفظ امنیت اطلاعات ارسالی بین کاربر و وبسایت کاملا مشهود است.